banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Urfa, Yılbaşına Anadolu gençlik coşkusu ile girdi VİDEO

Urfa City AVM’de gerçekleşen programa, binlerce Urfalı yılbaşı eğlencesi yerine Mekkenin fethi programını tercih etti.

 

Sunuculuğunu Ömer Şefkatli’nin yaptığı program saat:20.00'de Mehmet Kılıç Hoca'nın Kur'an- Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra semazen gösterisi yapıldı, ilahiler ve şiirler seslendirildi.

 

Sık sık tekbirlerin getirdiği programda konuşan Doç. Dr. Mehmet Akbaş, Rabiatül Adviyye meydanında şehit edilen Esma'nın anısına tüm annelerin kız çocuklarına Esma, İsrail askerlerinin Mavi Marmara baskınında şehit edilen Ali Haydar isminin erkek çocuklarına verilmesini istedi.

Geceye katılanlar arasında 10 kişiye hediyeler verilmek üzere kuralar çekildi. Kurayı Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Çelik, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Celalettin Güvenç ve Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit Çekti.

Burada selamla konuşması yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Mekke’nin fethedildiğini ve gönüllerin fethi için çalışmak gerektiğini belirtti.

İmanlı gençlikle geleceğin teminat altında olduğunu belirten Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit ise; “Bu gençlik hayra motor, şerre frendir” dedi.

Anadolu Gençlik olarak gençlere büyük önem verdiklerini belirten dernek başkanı Fevzi Çelik; “Gecemize iştirak eden konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu gençliğinin çok güzel bir fotoğrafının bu salonda olduğunu vurgulayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Celalettin Güvenç; “Allah Müslümanların birliğini ve dirliğini sağlasın” dedi.

 

Programa katılanlar arasında yapılan son çekilişte bir kişi umreye gönderildi.

VİDEO


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.