banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Urfa Taşı İçin İzmir’deki Fuarda Stand Açtılar


Harran Üniversitesi, İzmir’de açılan dünyanın üç büyük mermer fuarlarından biri olan MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında stand açtı. Açılan standta Teknik Bilimler MYO Mimari Restorasyon Programı öğrencileri, Urfa Taşının uluslararası bir platformda tanınmasını sağladılar.
MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında, Urfa Taşına işlediği eserleri sergileyerek tanıtımını yapan, Mimari Restorasyon Programı öğrencilerini tebrik eden Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, katıldığı fuarda Harran Üniversitesi standını dolaşarak eserleri inceledi.  
Rektör Yardımcısı Sarıışık, “Bu fuarda üniversitemiz Mimari Restorasyon öğrencileri tarafından işlenen eserler sayesinde, üniversitemiz ve Urfa Taşının uluslararası bir platformda tanıtılmasına katkıda bulunduk. İşlenen eserlerde Osmanlı nakışları, Urfa mimarisinde kullanılan desenler ve bölgesel mimari motifler de yer aldı” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.