banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfa Divanı İlk Kez Piyanoyla İcra Edildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Piyano Güleri’ etkinlikleri kapsamında ödüllü piyanist Tofig Shikhiyev Şanlıurfa’da sevenleri ile buluştu.

Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere sanat severler ilgi gösterdi. Sahneye çıkan ödüllü piyanist Tofig Shikhiyev, birbirinden güzel eserleri icra ederken, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Salonu dolduran izleyiciler başarılı bir performans sergileyen ödüllü piyanist Tofig Shikhiyev konser sonunda davetlilere sürpriz yaparak, Urfa divanını ilk kez piyanoyla icra etti ve uzun süre ayakta alkışlandı.

Piyanist Tofig Shikhiyev, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi davetlisi olarak Şanlıurfa’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.  Shikhiyev, “Kökleri tarihin en derinlerine kadar dayanan böylesine bir şehirde ve yine böylesine tarihi bir mekanda konser vermek benim için çok güzeldi. Emeği geçenlere  teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.