banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu islamofobik

Urfa'daki Hattatlar İçin Önemli Haber

ŞURKAV’dan Hüsnü Hat Sanatını Geliştirme- Olgunlaştırma Kursu

ŞURKAV tarafından önceki yıllarda açılan Hüsnü Hat kurslarına katılıp belge almaya hak kazananlara, Hüsnü Hat sanatını geliştirme-olgunlaştırma kursu açılacak.

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde 1990 yılında kurulan Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı, kurulduğu günden bu yana çok yararlı hizmetler vermiş, gerçekleştirdiği hizmetlerde ihtiyaç ve beklentiye cevap vermeye, bir o kadar da farklı olmaya özen göstermiştir. Bilimden sanata, kültürden, folklora geniş bir yelpazeye yaydığı faaliyetlerinde her yıl daha güzelini başarmayı ilke edinmiştir. 

Toplumun kültür düzeyini yükseltmek, kişilerin gelişimlerini artırmak, bilgi, beceri kazandırmak, üst öğretime hazırlamak, kültürel değerlerimizi korumak ve yaygınlaştırmak amacıyla ŞURKAV tarafından önceki yıllarda açılan Hüsnü Hat kurslarına katılıp belge almaya hak kazananlara, Hüsnü Hat sanatını geliştirme-olgunlaştırma kursu açılacaktır.

Ücretsiz olarak verilecek olan Hüsnü Hat sanatını geliştirme-olgunlaştırma kurslarına müracaatlar 13-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Yusufpaşa Mh. 886 sk No:27 ŞURKAV İdare merkezinde kayıtlar yapılmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.