banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Urfa'da Kesintisiz İçme Suyu İçin Hatlar Yenileniyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Eyyübiye ilçesinin altyapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan deplase çalışmalarını inceledi. Başkan Beyazgül vatandaşların kesintisiz içme suyuna ulaşması için hatları revize ettiklerini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı bakım-onarım birimleri, kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat kesintisiz hizmet sunuyor. 

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu şebeke arıza eksikliğini gidermek için alt yapıda yoğun mesai içerisinde olan bakım-onarım birimleri vatandaşlardan gelen talepleri anında karşılıyor. 

Eyyübiye İlçesindeki birçok mahalleye içme suyu sağlayan ana isale hattının revize uygulaması için ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün başlattığı hat deplase çalışmaları ile vatandaşlar kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu birlikte Eyyübiye İlçesindeki birçok mahalleye içme suyu sağlayan Selçuklu Mahallesindeki ana isale hattının revize çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. 

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ SAHADA ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ”

Kesintisiz içme suyunun Şanlıurfa'da her musluktan akmasını sağlamak adına, sahada çalışan ŞUSKİ ekiplerine teşekkür eden Başkan Beyazgül vatandaşlarımızın taleplerini sahada çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.

Başkan Beyazgül, “ Tarım kent hattı dediğimiz bir hat çalışmamız var. Bu hatla ilgili vatandaşlarımızdan gelen çok fazla başvuru vardı. Sık sık su kesintisi yaşanıyordu. Burada yer altına döşenen önceki borular geri dönüşümden yapılan polyester boruydu. Basınca dayanıksız olduğu için sık sık patlamalar oluyordu. ŞUSKİ olarak buraya çelik borular döşüyoruz. Allah’ın izniyle patlama ve su kesintisi olmadan vatandaşlarımıza kesintisiz içme suyunu ulaştıracağız. Ekiplerimizin her yerde çalışmaları var bir yandan yeni su şebekeleri çalışmaları devam ederken diğer yandan isale hatları yapımı devam ediyor. Ekiplerimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.