banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa'da Hastaneden Yatan Çocukları İçin 23 Nisan Şenliği

HRÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, 23 Nisanda Hastanede Yatan Çocukları Unutmadı
Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi hemşirelik bölümü öğrencileri, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi gören çocuklara 23 Nisan Şenliği düzenledi.
Çocukların ve ailelerinin ilgi gösterdiği etkinlik, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği anabilim dalında öğrenim gören 70 öğrenci tarafından gerçekleştirildi. 
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Hülya Karataş tarafından organize edilen ve geleneksel olarak her yıl yapılan 23 Nisan Şenliğinde öğrenciler, hasta çocuklara hediyeler vererek oyunlar oynadılar.
 ‘Ben Çocuğum Beni Farket’ temasıyla çocukların ailelerine de yönelik hazırlanan etkinlikte, çocukların yetişkinlerden farklı oldukları, çocuk hakları ve çocukların dönem özellikleri, oyun, sevgi ve ilginin çocuğun hayatındaki yeri konusunda ailelere eğitimler verildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.