banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa'da Bölgenin En Büyük Yetim Eğitim Merkezi Açıldı

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa ve Doğu Bölge Koordinatörü Abdullah TOPRAK: ‘’Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak YETİME UMUT OL projesi kapsamında değerli bağışçılarımızın desteğiyle 15 ülkede açtığımız yetim eğitim merkezleriyle binlerce çocuğa hamilik yapıyoruz. Bu güzel çalışmalara Şanlıurfa’da yeni açılan 5. yeni merkez ile de devam ediyoruz.

Şanlıurfa’da da birçok yardım çalışmasının yanı sıra yetim ve dezavantajlı çocuk ve ailelerine yönelik gıda, hijyen paketi, giyim, kırtasiye, yakacak, nakdi ve ayni yardımlar ile beraber yetim yavrularımızın eğitimlerini de düşünerek ilkini 2016 yılında hizmete açtığımız yetim eğitim merkezlerinin bugün 5.sini yetim kız yavrularımızın istifadesine sunduk.

Barınma, eğitim, hafızlık, milli ve manevi değerler, psikolojik rehberlik ve sosyal aktivite programlarıyla bölgesinde ilk ve en büyük olma özelliği taşıyan kız hafızlık yetim eğitim merkezimiz hizmet vermeye başladı. Açmış olduğumuz beşinci yetim eğitim merkezi olarak bölgede en büyük olma özelliği taşıyan bu büyük eseri bugün Şanlıurfa’mıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ‘’ TOPRAK ayrıca; yüksek kapasitesinin yanında mescit, etüt salonları, bilişim odası ve sosyal aktivite gibi yaşam alanlarıyla her türlü ihtiyaca cevap veren bu binanın yetim ve dezavantajlı kız çocukları için tam teşekküllü bir barınma merkezi olduğunu ekledi.

Son olarak bu binanın yapımında desteklerini sunan tüm bağışçılara da teşekkürlerini sunan TOPRAK; Bu ve diğer yardım çalışmalarında hem dünya hem ahiret için fayda getirecek eserler noktasında hayır sahiplerinden destek beklediklerini aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.