banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfa Bu Sloganı Konuşuyor

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirlerarası otobüs terminalinin araç giriş bölümüne yazılan 'Biz Türkiye'yiz' sloganlı Türk Bayrağı çalışması görenleri hayran bıraktı.

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatı ile şehrin birçok noktasında Türk Bayrağı ve Şehitler çalışmasıyla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de şehirlerarası OTOGAR’ın araç giriş çıkış bölümüne üzerinde, 'Biz Türkiye'yiz' sloganı yazılan dev Türk Bayrağı resmi yapıldı. 
Bir hafta süren çalışmalar sonrası ortaya çıkan muhteşem görüntüye gerek Şanlıurfalılar gerekse çevre illerden şehri gezmeye gelen vatandaşlar hayran kaldı. Büyük bir itina ile yapılan çalışmada birlik ve beraberliğin ön güzel ifadesi olan 'Biz Türkiye'yiz' mesajı da işlenerek bayraktaki yerini aldı. 

GÖRENLER, FOTOĞRAF ÇEKMEDEN GEÇMİYOR
Barış Pınarı Harekatı'nın başarı ile sona erdiği dönemde böylesine bir çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden vatandaşlar, "Şehrimizin giriş kapısı olan otogarımıza gelir gelmez böylesine bir eserle karşılaşmak bizleri hem duygulandırıyor hem de gurur veriyor. Düşünen ve emeği geçen Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz. Şanlıurfa, birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği ilimizdir. Bu çalışmada bunun sembolüdür" diye konuştular.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.