banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ünlü sanatçı Tatlıses, Reis için Şanlıurfa’ya geliyor


Türk Halk Müziğinin unutulmayan sesi, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 8 Mart 2019’da Şanlıurfa’ya gelerek Şanlıurfalılara hitab edecek olan, sonrasında da Göbeklitepe’den canlı yayın aracılığıyla dünyaya seslenecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için memleketi Şanlıurfa’ya geliyor. 

Tatlıses, ‘Göbeklitepe Yılı’na destek için geliyor
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılının ‘Göbeklitepe Yılı’ ilan edilmesinin ardından, ünlü sanatçı ‘Göbeklitepe Yılı’na destek olmak için Şanlıurfa’ya geliyor.
Yakın zamanda annesi Leyla Tatlı’yı kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses; hemşerileri ile kucaklaşmak ve kanaat önderleri ile görüşmek için hafta içinde Şanlıurfa’da olacak. Göbeklitepe Yılı’nın tanıtımına katkı sunacak olan Tatlıses, Şanlıurfa’nın adını bu kez de Göbeklitepe’den duyuracak.

Keşfiyle tarihin yeniden yazılmasına neden olan Göbeklitepe, yakın zamana kadar en eski tapınak olarak bilinen Stonehenge'den de eski, Şanlıurfa turizmine büyük katkı sağlayacak. 

Göbeklitepe bu kez Reis ve Tatlıses’i ağırlayacak
12 Bin yıllık tarihe sahip Göbeklitepe, 8 Mart 2019 Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak. 
Bilindiği gibi; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılını “Göbeklitepe Yılı” olarak ilan etmişti. 

Göbeklitepe’nin tanıtımı için beraberindeki ekiple Şanlıurfa’ya gelecek olan Tatlıses, Şanlıurfa’da Sivil Toplum Kuruluşları, Gazeteciler, Kanaat önderleriyle görüşerek Şanlıurfa’da öne çıkan sorunlara çözüm arayacak. 
Şanlıurfa’yı her platformda gündeme taşıyan ve sorunlarıyla her daim ilgili olan, Urfa aşığı İbrahim Tatlıses’in Şanlıurfa kamuoyunda tartışmalara neden olan uçak seferleri konusunda da çağrıda bulunması bekleniyor. Bilindiği gibi; seçimler sonrasında Şanlıurfa’da bazı uçak seferlerinin iptal edileceği, mevcut sayının azalacağı belirtiliyor.

Ünlü sanatçı Tatlıses’in hafta içi Şanlıurfa’da olması bekleniyor. İbrahim Tatlıses’e Şanlıurfalı iş adamı 27.dönem AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Necati Yavuz’un eşlik edeceği öğrenildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.