banner2
Öne Çıkanlar Kum Sanatçısı Ömer Faruk Elmas HADER Başkanı Av Reşit Yaşar Muhammed Lütfi Kotan LPGye yeni bir zam daha TMO bahçesine düştü

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı’nın fotoğraf sergisi Şanlıurfa’da sanatseverlerle buluştu

Şanlıurfa’da, Urfa City Alışveriş Merkezi’nde açılan sergi, 9 Mayıs’a kadar sanatseverleri ağırlayacak.

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından üyelerinin bireysel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve desteklemek amacıyla organize edilen "Su, Damladan Deryaya" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, Urfa City Alışveriş Merkezi’nde sergilenmeye başlandı. Türk Telekom Şanlıurfa İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen açılış töreninde, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Türk Telekom Şanlıurfa İl Müdürü Hüseyin Genç, Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü İlhan Hatiboğlu ile kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Türk Telekom Şanlıurfa İl Müdürü Hüseyin Genç, “Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, çalışanlarımızın bireysel yeteneklerini teşvik etmek amacıyla pek çok sosyal etkinlik düzenliyor. Bu etkinliklerden biri olan ve ‘Su, Damladan Deryaya’  başlıklı fotoğraf yarışmasına katılan eserlere Şanlıurfa’da ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Tüm sanatsever vatandaşlarımızı bir hafta boyunca sürecek olan bu sergiyi görmeye davet ediyoruz” dedi.

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü İlhan Hatiboğlu ise “Vakfımızın temel faaliyet alanı olan sağlık konusuna uygun olarak, sağlığın ve hayatın vazgeçilmez unsuru ‘suyun hayatımızdaki yeri ve su ile insan ve doğa ilişkileri’ temasından yola çıkarak düzenlediğimiz ‘Su, Damladan Deryaya’ başlıklı fotoğraf yarışmamıza Türkiye’nin dört bir yanından 222 eser katıldı. Üyelerimizin yurdun birçok yerinden çekip gönderdiği fotoğraflar arasında seçim yapmak çok zor oldu. Birbirinden kıymetli bu fotoğrafların daha geniş kitlelere ulaşması için düzenlediğimiz sergileri sürdürüyoruz.  Bu eserleri diğer illerimizdeki sanatseverlerle de buluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfa City Alışveriş Merkezi’nde açılan sergi 9 Mayıs’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Yarışma sonucunda ödüller sahiplerini buldu


Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı‘nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında, Samsun’dan Mehmet Özdağ birinci, İstanbul’dan Haydar Barış Eroğlu ikinci ve Denizli’den Şirzat Temiz üçüncü olurken, üç eser mansiyon, bir eser de jüri özel ödülüne layık görülmüştü. Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, dereceye giren eser sahiplerinden birinciyi dizüstü bilgisayar, ikinciyi iPad, üçüncüyü tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.