banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

TKB Üyeleri Sıra Gecesinde Stres Attı

Tarihi Kentler Birliği Şanlıurfa Buluşması kapsamında Urfa’da ağırlanan valiler, belediye başkanları ve bürokratlar günün yorgunluğunu Haleplibahçe’de onurlarına düzenlenen sıra gecesinde attılar.
       Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın davetlisi olarak kente gelen, Tarihi Kentler Birliği Üyeleri, Mutfak Müzesinin açılışının ardından üstü açık turizm otobüsüyle şehri gezdiler.
      Tarihi Urfa Sokaklarında gezinti yaparak eski Urfa evlerini görme şansı yakalayan TKB Üyeleri Tarihi mekânların restore edilerek yeniden canlandırıldığına tanıklık ettiler. Daha sonra tarihi çarşıları gezerek alışveriş yaptılar. Gümrük Han’da soluklanıp çay molası veren konuklar son olarak Balıklıgöl’ü ziyaret ederek balıklara yem attılar.
     Belediye’ye ait Haleplibahçe’deki Koruma Amaçlı İmar Müdürlüğü bahçesinde onurlarına verilen akşam yemeğine katılan davetliler sıra gecesinde birbirinden güzel Urfa türkülerine eşlik ederek günün yorgunluğunu attılar. Gecede Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu eşliğinde sahne alan birbirinden değerli mahalli sanatçılar konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
    İnanç ve kültür merkezinin önemli duraklarından biri olan Şanlıurfa'da gördükleri tarihi ve turistik değerler karşısında oldukça etkilendiklerini ifade eden Belediye Başkanları, şehircilik açısından kente farklı bir vizyon kazandıran meslektaşları Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya da başarı temennisinde bulundular.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.