banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Tanıtım Fuarında Eyyübiye Rüzgarı

Ankara'daki Alfa Altınpark Fuar Merkezinde düzenlenen Şanlıurfa kültür, turizm ve lezzet festivali açılış programına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından kurulan standa yoğun ilgi gösteren vatandaşlara tanıtım materyallerini dağıtıp, vatandaşları Eyyübiye'ye davet etti. 

Ankara'da 4 gün devam olan, Şanlıurfa kültür, turizm ve lezzet festivali düzenlenen açılış töreniyle başladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ta tanıtım günlerine katılıp, fuara gelen vatandaşlara Eyyübiye'yi tanıttı.  Eyyübiye standına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara Başkan Kuş, Eyyübiye'yi tanıtan materyaller hediye etti. Gelen misafirlere tanıtım materyalleri veren Başkan Kuş, vatandaşları tarihi, dini ve kültürel değerleriyle turizmin başkenti olarak gösterdikleri Eyyübiye'ye davet etti.

 Eyyübiye'nin her yönüyle önemli olduğunu belirten Başkan Kuş," Eyyübiye huzurun ve muhabbetin de başkentidir. Eyyübiye kendisini Ankara'da da gösterdi. Şu anda gördüğünüz gibi gerek Şanlıurfalı olup Ankara'da yaşayan gerekse diğer vatandaşlarımız Eyyübiye standımıza yoğun ilgi gösterdiler. Bu ilgi bizleri gerçekten çok mutlu etti. Eyyübiye'yi, Şanlıurfa'yı sadece Türkiye'ye değil dünyaya tanıtmamız lazım.İnşallah el birliğiyle ilimizi tanıtma noktasında güzel çalışmalara imza atmaya hep birlikte devam ederiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile 3 Merkez İlçe el ele vererek ve tabiki diğer ilçelerimizle birlikte ilimizi Dünya’ya tanıtıp, inşallah ilimize daha fazla sayıda turist gelmesini sağlarız. İlimize gerçekleşecek turist akını ekonomi olarak kentimize geri dönecektir. Burada da en çok esnafımız faydalanacaktır. Biz bunun çabası içindeyiz. İnşallah el birliğiyle ilimizi tanıtmaya devam edeceğiz." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.