banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

ŞUTSO’da Startup Yatırımcılığı Akademisi Düzenlenecek

Teknoloji girişimlerine yatırım yapmak isteyen yatırımcı, girişimci ve şirket yöneticilerine farkındalık oluşturması ve girişimcilik ekosisteminde temel edinmelerinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilecek olan program, Münteha Adalı, Gülsüm Çıracı, Damla Ilıca, Güney Kaya, Atakan Atalar, Ahmet Turgut, Onurhan Öztürk’ün katılımıyla, 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 13.30’da, ŞUTSO Meclis Salonunda düzenlenecek.
Konuşmacıların, teknoloji girişimlerine yatırım yapmak isteyen yatırımcı ve girişimcilere tecrübe ve birikimlerini aktaracağı programda ayrıca, startup yatırımcılığın dinamikleri, küresel trendler, Türkiye girişim ekosistemindeki fırsatlar ve Startup Yatırımcılığı ile ilgili detay bilgiler aktarılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.