banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

ŞURKAV’ın E-dergisi yayınlandı

25 Aralık 1990 yılında Şanlıurfa valiliği öncülüğünde kurulan ŞURKAV, bugüne kadar Şanlıurfa kültürü ve tarihiyle ilgili 50 adet kitap, çok sayıda broşür, bilimsel dergi, belgesel film, tanıtım filmi yayınladı. 
Vakıf, Şanlıurfa kültürü, tarihi ve Turizm’inin tanıtılmasına, yaşatılmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak ve bu alanda yapılmış orijinal çalışmaların basılmasına fırsat vermek amacıyla “ ŞANLIURFA KÜLTÜR SANAT TARİH ve TURİZM ARAŞTIRMA DERGİSİ” nin ilk sayısının basımı 2008 yılında gerçekleştirdi.
Bugüne kadar toplam 32 sayısı basılı yayınlanan Dergide Şanlıurfa ile ilgili kültür, sanat, tarih, coğrafya, sosyoloji ve turizm alanında yapılacak özgün ve nitelikli araştırma, derleme, inceleme ve bildiri nitelikli yazılara yer verildi.

İnternetin kullanım alanlarının yaygınlaşmasıyla e- dergi olarak dijital ortamda yayınlanmaya başlandı. Elektronik ortamda yayınlanan dergide ses, görüntü ve animasyon dosyaları da eklenerek kısıtlama olmadan çok sayıda okuyucunun istifadelerine sunuldu.


e- dergiye web sayfasındaki http://www.surkav.org.tr/defaultd1f8.html ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.