banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

ŞURKAV ücretsiz kurs açıyor

 ŞURKAV tarafından ücretsiz verilecek olan Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Tasavvuf Müziği, Ney ve Gazelhanlık kurslarına müracaatlar, 2-18 Ocak 2019 tarihleri arasında ŞURKAV idare merkezinde alınacak.

Ücretsiz düzenlenecek kurslarda Tasavvuf ve Türk Halk Müziği eğitimi Devlet THM Koro Sanatçısı M. Nedim Karadağlı, Ney eğitimi Neyzen-Müzik Öğretmeni Mehmet Hallaç, Gazelhanlık eğitimi Devlet THM Koro Sanatçısı Mercan Özkan, Türk Sanat Müziği eğitimleri ise Müzik Öğretmeni Osman Devecioğlu tarafından verilecek.

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde, kurulduğu 1990 yılından bu yana çok yararlı hizmetler veren Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV), gerçekleştirdiği hizmetlerde ihtiyaç ve beklentiye cevap vermeye, bir o kadar da farklı olmaya özen göstermeye devam ediyor.

Bilimden sanata, kültürden, folklora geniş bir yelpazeye yaydığı faaliyetlerinde her yıl daha güzelini başarmayı ilke edinen ŞURKAV, kültür alanında maddi manevi değerlerimize sahip çıkarken eğitim alanında da “Her şey insan içindir” ilkesinden hareketle etkinlikler, yarışmalar, eğitim çalışmaları, yayın çalışmaları, restorasyonlar gibi pek çok faaliyet gerçekleştiriyor.

Toplumun kültür düzeyini yükseltmek, kişilerin gelişimlerini artırmak, bilgi, beceri kazandırmak, üst öğretime hazırlamak, kültürel değerlerimizi korumak ve yaygınlaştırmak amacıyla ŞURKAV tarafından 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılı içerisinde kültürel dallarda kurslar açılacaktır.

Ücretsiz olarak verilecek olan Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Tasavvuf Müziği, Ney ve Gazelhan kurslarına müracaatlar, 02 -18 Ocak 2019 tarihleri arasında Yusufpaşa Mh. 886 Sk. No: 27 Eyyübiye – ŞANLIURFA adresindeki idare merkezinde alınacak. (Bilgi için: 0414 215 65 27)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.