banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

ŞURKAV MASAL YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Esentepe Sergi ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, ŞURKAV mütevelli heyeti üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Dereceye giren eserlerin okunduğu törende ilkokul kategorisinde birincilik ödülü kazanan Ercan Uyanık’a 1500 TL, ikinci Sema Çisem Uyanık’a 1000 TL, üçüncü Büşra Beyazıt’a ise 750 TL para ödülü verildi. İlkokul kategorisinde 500’er TL’lik mansiyon ödülüne layık görülen eser sahibi öğrenciler ise Aynur Çetinkaya, Zehra Demirkol, Baran Kara, Saki Kaçkan, Muhammed Enes Sönmez, Nehir Nisa Kılıç, Kader Acar, Ayşe Eslem Taş, Mehmet Atlı ve Hatun Gündoğdu oldu.


Ortaokullar kategorisinde birinci Ezel Yüksel, ikinci Mahmut Baytak, üçüncü Sema Kızılkanat olurken, mansiyon ödüllerine de Reyhan Kılıç, Leyla Nur Demir, Elif Dila Atçı, Fatma Zehra Avcı, Elif Ejder, Eylül Ertürk, Elif Sena Can, Muhammed Furkan Yalçın, Remziye Sude Demir ve Muhammed Fatih Can layık görüldü. Yarışma jürisinin önerisi ile Doruk Gürer de teşvik ödülü ile ödüllendirildi.
Çocuklarda kendi hayatlarına dair bir metnin üretilmesi kabiliyeti ve ifade etme yeteneği oluşturulmasına ek olarak başkalarına aktarma ve bu suretle aktarılan ortak hafıza eliyle ortak bilinç, hedef ve ufuk kazandırmayı hedefleyen “Bu Da Benim Masalım” adlı proje, kültürel değerlerimizi korumak ve yaygınlaştırmak, çocukların ve gençlerin sosyal aktivitelere katılımını sağlamak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ŞURKAV işbirliği ile ilimizde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenmişti.
15 Haziran 2017 tarihinde başlayıp, 17 Ekim 2017 tarihine kadar devam eden sürede yarışmaya toplam 760 eser müracaat etti. Yapılan değerlendirme sonucu toplam 26 öğrenci dereceye girerek para ödülü almaya hak kazandı.
İlkokullardan yarışmaya katılan öğrencilerden birinciye 1500 TL, ikinciye 1000 TL, üçüncüye 750 TL ve on öğrenciye de 500’er TL mansiyon ödülü verildi. Ortaokul kategorisinde dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncüler ile mansiyon ödülüne layık görülen on öğrenci de aynı miktarlarda para ile ödüllendirildi.

www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
ŞURKAVBu Da Benim Masalım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.