Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/lsphp/session/lsphp70) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
PERDELERİNİ AÇIYOR haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

PERDELERİNİ AÇIYOR

Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında vatandaşlara kültürel ve sanatsal hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi, yaz sezonun ardından 7'den 70'e herkesi kapsayan yeni gösteriyle vatandaşlarla ücretsiz buluşuyor.

Her Cumartesi günü saat 13.00'da çocuklar için Şair Nabi Kültür ve Konferans Salonunda perde alacak olan tiyatro ekibi, Muharrem Buhara'nın yazdığı Ali Şekeroğlu'nun yönettiği 'Canlanan Masallar' oyununda Masal Kahramanlarının başından geçen olayların mizahsal yönden anlatılması işlenecek.

Uzman Pedelog'lar gözetiminde çocuklar için geliştirilen oyunlar, çocukların kültürel ve sanatsal yönden gelişmeleri hedefleniyor.

Yetişkinler için ise Her Cumartesi günü saat 19.30'da Şair Nabi Kültür ve Konferans Salonunda, Tayfun Türkili'nin yazdığı Hasan Ocakoğlu'nun yönettiği eşinden ayrılmak isteyen bir adamın başından geçen komik olayları konu alan '9 Canlı' oyunu vatandaşların beğenisine sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesinde provalarını gerçekleştiren Tiyatro ekibi, geçmiş sezonda vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfalıları hem eğlenmeye hemde sanatsal aktiviteye davet eden Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Ocakoğlu, "Allah Kısmet ederse Kasım 7'sinde hem çocuklar hemde yetişkinler için her cumartesi günleri gösterilerimiz olacaktır. Ekip olarak provalarımızı sürdürerek keyifli bir sezon geçirmeyi ve bunu da vatandaşlarımıza yansıtmayı hedefliyoruz. Bir birinden farklı oyunların sergileyeceğiz. inşallah bu sezonda geçen sezonda olduğu gibi yoğun bir ilgiyle karşılaşırız. 8 yıldan beridir en çok oyun oynayan tiyatro ekibiyiz, Türkiye genelinde ise en çok seans sergileyen tiyatro ekibiyiz. İnşallah çalışmalarımızı daha da yükselterek Şanlıurfalı vatandaşlarımıza daha güzel hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Onlarla birlikte hem eğlenip hem de sanatsal bir aktivite yapmayı hedefliyoruz. Gelecek haftaki gösterimize bütün Şanlıurfalıları davet ediyoruz" dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.