banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfa’ya Başkan Olduğunu Hayal Et Ödülü Kap!

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin katılımcı yönetim anlayışı gereği, vatandaşların Şanlıurfa için hayata geçirilmesini istediği, uygulanabilir proje önerilerini alarak bu projeleri hayata geçirmek için düzenlediği ‘Başkan Ben Olsaydım’ adlı proje yarışması son başvuru tarihi, yoğun katılım ve istek üzerine 12 Şubat 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün “HER ŞEY HAYALLE BAŞLAR BİRLİKTEN URFA DOĞAR” başlığıyla Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından başlatılan proje ile “ Başkan Ben Olsaydım” konulu yarışmada projelerini Bey kapısında bulunan Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına rumuz yazarak şahsen veya posta yolu ile başvuran vatandaşlardan kadim kent Şanlıurfa ile ilgili hayallerinin bulunduğu yarışma şartnamesine ve kriterlere uygun 131 proje teslim edildi. 

Şanlıurfa için hazırladıkları proje dosyalarına rumuzlarını yazarak göndermeye devam eden vatandaşlar arasında dereceye girecek proje yarışmasında birinciye 10 bin TL, ikinciye: 7 bin 500 TL, üçüncüye: 5 bin TL para ödülü verilecek. 

İlk üç kazananın yanında yarışmacılara 2 bin TL’lik 4 mansiyon ve bin TL’lik 2 jüri özel ödülü de takdim edilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışanları, jüri üyeleri ve yarışmalarda görev alan personel ile bunların birinci derecede kan bağı olanlar ve hısımlarının katılamadığı yarışma jürisinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Raşit Dedeoğlu, TURSAB Yönetim Kurulu Üyesi Rahime Yaşar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Koordinatörü Veysel Öncül,  HARÜSEM Müdürü Ahmet Göçen, Mimar Cevher İlhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ yer alıyor.

Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar detaylı bilgiyehttps://etkinlik.sanliurfa.bel.tr/baskan-ben-olsaydim-proje-yarismasi linkine tıklayarak ulaşabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.