banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Karaköprü Belediyesi Regaip Kandili ekmeği dağıttı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşların kandilini tebrik ederek ekmek dağıttı. Başkan Baydilli, “Regaip Kandili birlik ve beraberliğimizi pekiştirecektir” dedi.

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi Regaip Kandili dolayısıyla kandil ekmeği dağıttı.

Belediye önünde başlayan ekmek dağıtımında, Başkan Baydilli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte tek tek vatandaşların kandilini tebrik ederek ekmek dağıttı.

Regaip Kandilinin birlik ve beraberliği, pekiştireceğini ifade eden Başkan Baydilli, “Regaip Kandili 3 ayların başlangıcı olarak kabul edilen ve aynı zamanda İslam dünyasında Allah (CC)’dan dua talep edip huzur, barış ve sükunettin istenildiği gündür. Regaip Kandili dolayısıyla Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte esnafımızı ziyaret ederek, hem kandillerini kutladık. Hem de kandil ekmeği ikramında bulunduk. Türkiye’mizin geçirdiği bu zor günlerde Regaip Kandili bir nebze de olsa insanların birlik ve beraberliğini pekiştirir. Daha huzurlu, daha sükunetli bir şehir, bir Türkiye için katkı sunacağına inanıyorum. Tüm Şanlıurfa’lılarımızı,  Karaköprü’lülerimizin ve Tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.