banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

Şanlıurfa’nın Altın Gençleri

Ankara ODTܒde düzenlenen Amerikan Nebraska Üniversitesi Dünya Matematik Olimpiyatlarında Özel Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri 1 Altın,2 Gümüş ve 1 Bronz madalya alarak Şanlıurfa’nın gururu oldular.

Olimpiyatlara dünya genelinde 30 ülkeden 152691 öğrenci katıldı.Dünya matematik olimpiyatı yarışmasında öğrencilerimizden Taha TUNÇKAŞIK ALTIN madalya, Ahmet Tarık TEMİR ve Ertuğrul ÖZBEY GÜMÜŞmadalya, SaitKARAAHMET BRONZ madalya, Fatih ELÇİ ve Gamze ÇELİK mansiyon ödülü aldı.

Olimpiyat Öğretmeni Murat AYGÜN:   “ Okulumuzda olimpiyat seçme sınavları ile okulumuzun olimpiyat takımını oluşturduk. Özel hazırlanmış sorularla seçilen olimpiyat öğrencileri  5.sınıftan  8.sınıfa kadar yoğun bir şekilde çalışmalarına  devam etmektedirler. Olimpiyat takımı öğrencileri TÜBİTAK Matematik Olimpiyatlarına ders ve kamp programlarında belli bir olimpiyat müfredatı takip ederek hazırlanıyorlar.”dedi.

Okul Müdürü Mustafa ÜSKÜPLÜ: “ Başarılı öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenimizi gönülden tebrik ediyorum. Disiplinli , inançlı ve bilimsel çalışmalarla öğrencilerimizin aşamayacağı güç, elde edemeyeceği başarı yoktur. Bu çalışma anlayışıyla öğrencilerimize bütün başarı kapıları açılacak ve başarımızda Şampiyonluk tacı eksik olmayacaktır. Ve o zaman şu veciz söz daha iyi anlaşılacaktır.

“ Vatanını ve milletini en iyi seven, görevini en iyi yapandır.”

Hedefimiz daha önceki yıllarda olduğu gibi TÜBİTAK Matematik  olimpiyatalarında öğrencilerimizin bölge 1.si olmaları, Türkiye Şampiyonu olmalarıdır.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.