banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Şanlıurfalı Çocuklar Dijital Sinemada Çanakkale Yolun Sonu Filmini İzledi

Her çocuğun sinema ile buluşmasını sağlayan proje kapsamında okullardan otobüslerle alınan öğrenciler, dijital sinemada Çanakkale Yolun Sonu filmini izleme imkanı buldu.

Şanlıurfalı çocuklara sinemayı sevdiren Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Ücretsiz düzenlenen film seanslarında çocuklar, her hafta farklı bir film izleme imkanı buluyor. 

Sinemaya hiç gitmeyen öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle alınan öğrenciler sinema getirildi. Sinemaya gelen çocuklara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi. 

Öğrenciler, Senarist Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı Yönetmenliğini Kemal Uzun, Serdar Akar, Ahmet Karaman’ın paylaştığı 2013 yapımı Çanakkale Yolun Sonu filmini izleme fırsatı yakaladı.

Film sonunda öğrenciler ‘’Teşekkürler Büyükşehir’’ diyerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.