banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Restorasyon mu yapılıyor yıkım mı?

Urfa'da yapılan  restorasyon çalışmalarında yetkililer özellikle fotoğrafçıları alana sokmuyorlar. bu duruma tepki gösteren Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Derneği (PFSD) Başkanı Yasin Küçük, Restorasyonu değil yıkım yapıtıklarını söylüyor.

Restorasyon yapılan alanlara bir şekilde girdiklerini söyleyen Yasin Küçük; "Urfada resmi kurumların yaptırmış olduğu restorasyon çalışmalarında özellikle fotoğrafçıları alana sokmuyorlar. ama şimdiye kadar maalesef buna rağmen bir çok alan girdik ve gördük ki, yapılan işler restorasyon değil yıkım, çünkü bir çok firma işi bizzat kendi yapmıyor, ondan ona ondan ona devir olunup restorasyonla ilgili alakası olmayan sıradan inşaatta çalışan amelelere yaptırılıyor hatta çoğunun yaşı bile ufak çocuk" diye konuştu.

Restorasyon işini alan firmalarada seslenen Küçük; "Restorasyon işini alanlar bence bu işten hiç çekinmemeli, hatta fotoğrafçıları ve ilgilileri veya ziyaretçileri çağırıp ne kadar iyi iş yaptıklarını göstermeli ve böyle sağlam iş yapan firmalar tercih edilmeli" diyerek sözlerini tamamladı.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.