banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Şanlıurfa’da Yılın En’leri 2022 Ödülleri Sahiplerini Buldu


Dijital medya üzerinden haber servisi gerçekleştiren 63 Olay Haberin (www.63olay.com) 4. yıldönümüne özel olarak düzenlediği “Şanlıurfa’da Yılın En’leri 2022 Ödülleri” ziyaretler eşliğinde ödül takdimi ile gerçekleştirildi. 8 kategoriden oluşan ödüller sahiplerini verildi. 63 Olay Haber olarak yıl boyu yapılan takip ve analizlerin yanı sıra vatandaş ve STK temsilcileriyle yapılan oylamalarla, 2022 yılının enleri olan; devlet adamı, belediye başkanı, iş insanı, polis memuru, öğretmen, TV programı, gazeteci ve çıkış yapan haber sitesi belirlendi.
8 kategorinden oluşan ödüller 63 Olay Haber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Abdulkadir Şanlı ve ekibiyle yapılan ziyaretler eşliğinde sahiplerini buldu.

İŞTE ŞANLIURFA’NIN 2022 YILININ ENLERİ

Yılın Devlet Adamı – Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan
Yılın En Başarılı Belediye Başkanı – Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat
Yılın En İyi İş İnsanı – Reşit Yıldız
Yılın En Başarılı Polis Memuru – Murat Alıcı
Yılın En Başarılı Öğretmeni – Hatice Sena Yıldırım
Yılın En İyi TV Programı – Ömer Ağ ile Panorama
Yılın En İyi Gazetecisi – Esma Albayrak
Yılın En iyi Çıkış Yapan Haber Sitesi – Ajans Balıklıgöl

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.