banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfa’da Yetimin Yüzünü Güldürdüler

Şanlıurfa’da Hayrat Vakfının öncülüğünde geleneksel halde yapılan “Yetime Umut Ol” Kahvaltısının üçüncüsü yapıldı.

Hayrat Yardım Şanlıurfa Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen 3. Yetime Umut Ol Kahvaltısına İlahi Sanatçısı Muzaffer Gürler, çevre illerden ve Şanlıurfa’dan çok sayıda kişi katıldı.
 Gelirinin Tamamı Yetimler Yararına Kullanılacak Olan Kahvaltı Etkinliğinde konuşan  Hayrat Yardım Şanlıurfa Temsilcisi Abdullah Toprak, Vakfın Bölgedeki Faaliyetlerinden Bahsetti. Yetim Faaliyetleri İle İlgili Konuşan Abdullah Toprak Şanlıurfa'da bulunan bir yetim eğitim merkezinde 25 yetim çocuğun yatılı olarak barındığını ve tüm eğitim öğretim ihtiyaçlarının üstlendiğini aynı şekilde başka bir yetim eğitim merkezinde 24 kız yetimin hamisi olduklarını belirtti ayriyeten aile barınma merkezinde 12 yetim ailenin barındığını ve buna ek olarak sosyal uyum projesi kapsamında ayrı bir merkezde gidişli gelişli 50 yetim talebeye hizmet verildiğini ifade etti.
 Kahvaltı etkinliğine katılan yetim çocukların eğlenmesi için palyaço oyuncak aktiviteler yapıldı. her yıl yetimler yararına düzenlenmekte olan kahvaltı etkinliklerinin devamı getirmeyi hedeflediklerini belirten Abdullah Toprak tüm katılımcılara ve destek olanlara teşekkürlerini iletti..

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.