banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

AVRUPA ÇOCUK FİLMLERİ FESTİVALİ URFA'DA BAŞLADI



Süleymaniye ve GAP İlkokullarının da katılımıyla gerçekleştirilen festivale ilgi yoğun oldu. Pinokyo, Kahraman Şövalye Justin ve Küçük Prens adlı filmlerin gösterildiği festivale yaklaşık 1100 öğrenci katıldı. Animatörler tarafından çocuklara Avrupa Birliğinin hazırlamış olduğu Lokum serisi kitaplar ve çeşitli promosyon malzemeleri dağıtıldı. Festivalin 2.ayağı köy okullarında olacak. Çamlıdere, Bakımlı ve Ulubağ köylerinde 10D simülasyon sinema filmleri ile çocukların eğlenceli zaman geçirmesi planlanıyor..
Gerçekleştirilen etkinliğin temel amacı, sinema kültürünü aşılamak ve Avrupa Birliği üye ülkeleri yapımı çizgi filmler aracılığıyla Avrupa Birliği kavramını tanıtmak olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.