banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfa Kent Konseyi kentin basınını ele aldı

Kentin kalkınması ve gelişmesi için emek veren, fikir üreten Kent Konseyi her alanda çalışmalarına başladı. Kent Konseyi Basın-yayın ve sosyal medya çalışma grubu ilk toplantısını kentte bulunan 4 yerel TV ve 8 Gazete temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirdi. Başkanı Erkan Sözen ve Yardımcısı İbrahim Toru yeni taşındıkları binalarında basın mensupları ile bir araya geldi. Kent konseyi olarak  400 gönüllü ile Urfa için çalıştıklarını belirten Erkan Sözen, bu bağlamda iler ki zamanlarsa Urfa adına çok faydalı işler yapacaklarını ve bu çalışmalara da herkesin şahit olacağının altını çizdi.  Kent konseylerinin bir şehrin sorun ve sıkıntılarının çözümünde önemli rol oynadığını da değinen Sözen, “Kentimizi geliştirmek için her alanda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi. 

Gönüllülük esasıyla kentte hizmet ettiklerini vurgulayan Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, “Kent konseyimizin basın çalışmalarının ilk toplantısını yapıyoruz. Alacağınız kararlar kente hayırlı olmasını diliyorum.  Yaklaşık üç aydan beridir kent konseyimiz çalışmalarının devam ediyor. İki hafta önce yeni binamıza taşındık.  Kent konseyimizde dört tane meclisimiz var. On beş tanede farklı gruplarımız var, farklı çalışmaları oluyor.  Bu çalışma gruplarımızdan birisi basın yayın çalışma grubu. çalışma gruplarımızdaki ve meclisteki arkadaşlarımız sizler gibi gönüllülük esaslarına bu kente hizmet etmek için çalışıyor.  Ortalama yirmişer kişiden 400'e yakın arkadaşımız günülü olarak kent konseyinde bu kente hizmet etmek için ve bu kentin yararı için, kentimizin daha güçlü olması için, daha güçlü marka kent olabilmesi için çalışıyoruz. Yine o çalışma gruplarından biri olan Basın yayın çalışma grubu sizlerden teşkil ediyor. Şanlıurfalıların olup bitenden  objektif haber alması ve basın yayın kuruluşlarımızın sıkıntıların kalkması için gibi konularda kentimize hizmet edeceğiz.” dedi.

Daha sonra toplantıya katılanlar tek tek söz alarak sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.