banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfa İmam Hatipliler buluşuyor

Konu ile ilgili Dernek Genel Sekreteri Bekir Engül yaptığı açıklamada; “Her yıl gelenek haline getirdiğimiz mezunlarımız ve mensuplarımızla buluşmamızın bu yılkı hazırlıklarına şimdiden başlamış bulunuyoruz. Geçen iki buluşmamızı Yenişehirdeki Anadolu imam hatip lisemizin bahçesinde yapmıştık. Bu yıl yönetim olarak yeni açılan Haliliye Kız İmam Hatip Lisemizin bahçesinde yapılmasını kararlaştırdık.

 

Bu gibi etkinlikler vesilesi ile yıllarca görüşme imkanı bulamayan arkadaşlarımızla karşılıklı hasret giderip anılarımızı tazeliyor, tükettiğimiz zamanın tanıklığında geçmişin tecrübesini yeni nesillere aktarma imkanı buluyoruz.  Buluşmalarımızda ilk mezunlarımızdan başlayarak bu halkaya katılan son mezunlarımızla imam hatip neslinin bir nehir gibi akışına şahit oluyoruz hep birlikte. Buluşmalarımızda Bazen baba, oğul hatta torun imam hatipli bir tabloya şahit olabiliyoruz. İmam hatip nesli vefakardır, dosttur. İslamın uhuvvet emrini yaşamayı ve yaşatmayı ilke edinmiştir. Dolayısı ile bu buluşmalarımız aynı zamanda vefanın, dostluğun ve kardeşliğin bir tezahürü olmaktadır. Bu yılkı buluşmamızda daha çok kardeşimize ulaşmaya çalışıyor ve hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Dönem temsilcilerimiz ve yönetimdeki arkadaşlarımız çalışmalarına başladılar. İmam hatip liselerimizden Mezun ve mensup arkadaşlarımızdan şimdiden program ve randevularını bu günümüze göre ayarlamalarını bekliyoruz. Dernek kayıtlarımızda iletişim bilgileri olan kardeşlerimize mesaj yolu ile haber verilecektir. Ayrıca bizim web sahifemizde ve facebook sayfamızda duyurumuz yer almaktadır.  bu etkinliğimizden haberi ve bilgisi olan tüm kardeşlerimizden ricamız, haberi olmayan veya duyurularımızı görmeyen kardeşlerimize bunun duyurmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.