banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Şanlıurfa İHH'dan Kurban Bağışı Çağrısı

iHH Kurban Bedeli 900 TL  &   İHH Kurban’da 52 ülke ve bölgede

Kurban'ın rahmeti tüm dünyaya yayılsın diye hazırlıklarımıza başladık. Kurban vekaletlerinizi, 28 yıldır olduğu gibi bu yıl da, İHH ile dünyanın dört bir tarafına ulaştırabilir, sizi bekleyen yüz binlerce ihtiyaç sahibinin sevincine ortak olabilirsiniz. 

İHH İnsani Yardım Vakfı bu yılki Kurban organizasyonunu yurt içindeki Kurban çalışmaları ile birlikte 52 ülke ve bölgede geçekleştirecek.

28 yıldır Kurban organizasyonu gerçekleştiren İHH’nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli 900 TL. Vekâlet yoluyla kurbanlarını İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasında dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Kurban bedeli 900 TL
İHH, bir kurban bedelini dünyanın her yerinde 900 TL olarak belirledi.

Kurbanınızı nasıl bağışlayabilirsiniz?

1- Hamidiye mah.260.sk.no:14 Haliliye/Şanlıurfa açık adresindeki İHH Ş.Urfa Şubesi’ne gelerek elden bağış makbuzu karşılığında Kurban bağışınızı yapabilirsiniz.

2- 0414 312 96 66’dan ulaşarak bilgi alabilir, bağışlarınızı yapabilirsiniz.

3- Şu hesap numaraların birine 900 TL yatırarak da Kurban bağışınızı yapabilirsiniz

Hesap Adı: Ş.Urfa İnsan Hak Ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği

I- Kuveyt Türk - Hesap No: 8323532-2
IBAN: TR52 0020 5000 0083 2353 2000 02

II- Ziraat Bankası - Hesap No: 66493746-5003
IBAN: TR70 0001 0002 5366 4937 4650 03

III- PTT Hesap No: 09912912

NOT: Kurban Bağış Bedelini hesaba yatırırken AÇIKLAMA kısmına Adızı Soyadınızı,Telefon Numaranızı ve -KURBAN HİSSE BEDELİ yazmayı unutmayınız.

Kurbanlıklar nasıl kesiliyor?
-Kurbanlıklar İHH görevlilerince kesim yapılacak ülke ve bölgelerde kurban olma özelliklerine uygun olarak satın alınır.
-Kurbanlıklar İslami usullere uygun olarak kesilir.
-Kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine elden dağıtılır.
-Kurban kesimlerinin gerçekleştiğine dair bilgi, kısa mesaj ile vekâlet sahiplerine iletilir.

Neler yapılacak?
İHH İnsani Yardım Vakfı, 2020 yılı Kurban çalışması kapsamında Türkiye ile birlikte 52 ülke ve bölgede kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracak. Bu sene de kurban vesilesiyle yeryüzüne dağılacak İHH ekipleri, kendilerini dört gözle bekleyen kardeşlerine sadece kurban eti götürerek değil, aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olmaya devam edecek. Cami ve mescitlerin, su kuyularının, eğitim merkezlerinin, meslek edindirme kurslarının, yetimhane binalarının ve benzeri birçok projenin temelleri de kurban ziyaretlerinde atılacak.

52 ülke ve bölgede kurban organizasyonu
İHH, Afrika’dan Balkanlar ve Güneydoğu Asya'ya Ortadoğu'dan Latin Amerika'ya beş kıtada ihtiyaç sahiplerine ve yetimlere ulaşacak. İHH’nın bu yıl kurban çalışmaları için ziyaret edeceği ülke ve bölgeler:

Bu yıl Türkiye ve 52 ülkedeyiz;

Orta Asya ve Kafkasya: Moğolistan, Ukrayna (Kırım), Afganistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Kazakistan, Gürcistan (Acara)

Balkanlar: Macaristan, Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Karadağ, Sırbistan (Sancak ve Preşova)

Afrika: Çad, Kamerun, Mali, Benin, Togo, Nijer, Sierra Leone, Burkina Faso, Senegal, Moritanya, Fildişi Sahili, Burundi, Etiyopya, Uganda, Malavi, Sudan, Somali, Tanzanya, Kenya,

Güney Afrika, Mozambik, Cibuti, Liberya

Ortadoğu: Yemen, Filistin, Irak, Lübnan, Suriye

Asya: Bangladeş, Pakistan, Endonezya, Tayland (Patani), Hindistan,

Nepal, Sri Lanka, Filipinler (Bangsamoro), Myanmar (Arakan)

Behçet ATİLA/ İHH İl Temsilcisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.