banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da Yaz Konserlerine Yoğun İlgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yaz Akşamları Etkinlikleri' vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Son olarak Turgut Özal parkında Urfa Ahengi eşliğinde gerçekleştirilen konserde konuklara müzik dolu güzel bir gece yaşatıldı.

Sosyal Belediyecilik ilkesi kapsamında birçok proje hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, başlattığı 'Yaz Akşamları Etkinleri' kapsamında her hafta açık hava sıra gecesi konserleri düzenliyor.
Şanlıurfalıların yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirebilmesi için yaz konserleri kapsamında Halilliye ilçesi Turgut Özal parkı Amfi alanında Urfa Ahengi sıra gecesi ekibi sevenleriyle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iki saatlik konser yoğun beğeni alırken türkülere konuklar da eşlik etti. Konsere gelen vatandaşlar kendilerini Urfa ahengi sıra gecesi ekibiyle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ettiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.