banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Şanlıurfa'da Mevlid Kandilinde süt dağıtıldı

Şanlıurfa'da Mevlid Kandili nedeniyle Dergah Camisi yine en yoğun günlerinden birini yaşadı. Şehir merkezi ve çevre illerden gelen çok sayıda vatandaş, Mevlid Kandili'ni Şanlıurfa'nın manevi ortamında yaşamak için Dergah Camisine akın etti. Büyükşehir Belediyesi de Mevlid Kandili çerçevesinde gelen konuklara süt ikramında bulundu.

Dört ayrı noktada gerçekleştirilen ikram dağıtımına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekil Faruk Bayuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ekrem Ayaz katıldı.

Vatandaşlar yaklaşımlarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederken, Mevlid Kandili programı yoğunluğu gece geç saatlere kadar sürdü.

Anahtar Kelimeler:
Dergah CamisiMevlid Kandili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr 4 yıl önce

Reklamı bırakın, iş yapın