banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Şanlıurfa Büyükşehir’den Aşure İkramı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla gün içerisinde şehrin bir çok farklı noktasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu. İkramların Balıklıgöl buluşmasına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de Dergah caami girişinde dağıtımı yapılan aşureleri vatandaşlara ikram etti.

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Faruk Bayuk, ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç’ın da katılım gösterdiği ikram dağıtımında Başkan Beyazgül, “Muharrem ayı önemli bir ay. Tarihimizde bir çok önemli hadisenin yaşandığı bir ay ve aşure bizim geleneğimizde çok güzel yer edinen bir lezzet. Bugün de Büyükşehir Belediyesi olarak bu güzel geleneğe biz de katkıda bulunalım istedik. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini yaşadığımız bugünde tüm halkımızın Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise tüm vatandaşların Muharrem Ayını tebrik ederek Büyükşehir Belediyesinin bu tür buluşmalara önem verdiğini ve teşkilat olarak programlara katılım gösterdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.