banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

TİYATROYA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER

Hasan Ocakoğlu’nun yazdığı ve yönettiği, Şanlıurfa’da bir evde yaşanan trajikomik olayların konu edildiği ‘Hayatlı Evin Hayaleti’ oyunu, 14 kişilik oyuncu kadrosuyla Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde yaşayan tiyatro severler için sahne almaya devam ediyor.

Hayatlı Evin Hayaleti ile Siverek, Viranşehir, Suruç, Akçakale ve Bozova'da sahne alan Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi, 7'den 70'e bütün vatandaşların beğenisi kazanıyor.
Sadece Şanlıurfa Merkez’de değil İlçelerde de tiyatro oyunlarını ücretsiz sahneleyen Büyükşehir Belediyesi, sanata verdiği destekle vatandaşların takdirini topluyor.

Bu tür Sosyal faaliyetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden İlçe sakinleri, bu tür çalışmaların devamını dileyerek, "Sergilenen oyundan dolayı teşekkür ediyoruz.

Şanlıurfa'nın eski yaşantısını ve kültürünü çok  güzel bir şekilde anlatıyorlar. Bütün tiyatro severleri davet ediyoruz" dediler.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, Viranşehir'de düzenlediği gösterinin ardından,

1 Mart 2016 saat 19.00'da Hilvan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi
8 Mart 2016 saat 19.00'da Ceylanpınar TİGEM Sinema Salonu
15 Mart 2016 saat 19.00'da Harran İMKB Anadolu Lisesi
22 Mart 2016 saat 19.00'da Halfeti Gençlik Merkezi
29 Mart 2016 saat 19.00'da Birecik Enver Nebiha Karaata Kültür Merkezi'nde tüm Şanlıurfalıların davetli olduğu tiyatro oyunu sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.