banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfa Belediyesi kaç kişiye Vefa Beratı verdi?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, "Urfa’nın Değeri Vefa Buluşmaları"   “Şanlıurfa’ya karşı vefalı hizmetlerinden” dolayı 140 kişiye “Vefa Beratı” verdi.

Vefa beratı verilen isimleri Şanlıurfa belediyesi açıklamazken, bu beratı alan Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından kendisini "Vefa beratı"na layık gören Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

CELALETTİN GÜVENÇ'E DE VERİLMİŞTİ

 “Şanlıurfa’ya karşı vefalı hizmetlerinden” dolayı 140 kişiye verilen “Vefa Beratı” eski Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç'de verildi. Güvenç'te bunu sosyal medyada paylaşarak Nihat çiftçi'ye teşekkür etti.

 

MÜSLÜM AKTÜRK BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ.

Şanlıurfa’ya karşı vefalı hizmetlerinden dolayı Vefa Beratı alan Yazarımız Müslüm aktürk de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine Teşekkür etti. 

35 yıla yakın bir zamandan beri gazetecilik mesleğiyle uğraştığını söyleyen Müslüm aktürk; "Anadolu Ajansı gibi bir kurumda emekli olana kadar çalışınca, görev yaptığımız bölgelerdeki gelişmeler de ülke genelini hatta dünyayı ilgilendirince haliyle önemli haberlere imza atmış olduk. Ayrıca gazetecilik mesleğinde kolay kolay emekli olunmuyor. Anadolu Ajansı’ndan resmen emekli olduktan sonra da yıllardan beri hala aynı işimizi sürdürüyoruz. Dolayısıyla bu süre zarfında çeşitli ödüller aldık. Şunu içtenlikle söyleyebilirim; hiçbiri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın verdiği Vefa Beratı’nın yerini tutmadı dedi.

MÜSLÜM AKTÜRK'ÜN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.