banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

ŞANLIURFA BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Güzel figürlerin sergilendiği seçmelerde Büyüklerde Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Yıldızlar ve Miniklerde Belediye Spor Kulübü birinci oldu.
Şanlıurfa Halkoyunları İl Temsilcisi Atik Sahil, 2014 – 2015 yılı halkoyunları federasyonumuzun programında yer alan il birincileri seçmelerini Büyükler, Yıldızlar, Gençler ve Minikler olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi.  Yarışmada dereceye giren kulüplerimiz Şanlıurfa’yı temsilen 28 Mart 2015’te yapılacak grup bölge yarışmalarına katılacaklar. Programımıza desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a teşekkür ediyorum. Dereceye giren takımlarımıza başarılar diliyorum.Dedi.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Halkoyunları  tarihimizde ve kültürümüzde önemli yere sahiptir. Tarihimiz ve kültürümüzü canlı tutmak bu alanlara gençlerimiz yönlendirmek çok önemli bir vazifedir. Gençlerimizin de tarihimize kültürümüze sahip çıkarak bunları gelecek kuşaklara taşıması temennimizdir. Çalışmalarından dolayı İl Temsilcisi Atik Sahil’i, Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübümüzün Antrenörü Emin Arkat’a ve tüm antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca halkoyunlarına gönül veren tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum. Dereceye giren kulüpleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.