banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa Bediüzzaman’ı anma’ya  hazır

içersinde yer alan “ İnsanlık ve Dünya Barışı için Said Nursi’nin Milliyet Anlayışı ” konulu Konferans  9 Mart   2013 Cumartesi  Akşamı  Şanlıurfa Urfa City (Mozaik)  Kültür Merkezinde yapılacak.

 

Konferansın  açış konuşmasını Bediüzzaman Vakfı adına Yrd.Doç.Dr. Murat Ergin   yaparken,  Yeni Asya Gazetesi Yazarı ve Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet BATTAL konuşmacı olarak katılacak.

Bediüzzaman Vakfı Başkanı  Ahmet Rüzğar, Bediüzzaman hazretlerinin Urfa’ya verdiği ehemmiyete dikkat çekerek şunları söyledi.” Bediüzzaman hazretleri eserlerinde Urfa ve Urfalıya çok önem vermektedir. Ben onlara dua ediyorum demiştir. Memleketimizin kültür hayatına hizmet gayesiyle her yıl Şanlıurfa’da Bediüzzaman’ı anma  toplantıları düzenliyoruz. Tüm halkımızı hayatını iman ve Kur’an hizmetine adayan Bediüzzaman hazretlerini anma toplantısına davet ediyoruz. Dedi.

 

23 Mart 1960 Yılında Şanlıurfa’da İpek Palas Otelinde vefat eden Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin  vefatının 53.yıldönümü dolayısıyla yapılacak olan programın tanıtımı ve duyurusu Şanlıurfa’da bilbordlar, el ilanları, afişler ve radyo programlarında duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.