banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Şanlıurfa Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

 

Şanlıurfa Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’nin yanı sıra, Okul Müdürü Vedat Yapalak, Öğretmenler veliler ile öğrenciler katıldı.

Toplam 46 projeden oluşan Şanlıurfa Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Bilim fuarı projeleri eğitimde başarı ve motivasyonu arttırdığını ve gençlerimizin hedeflerine bu tür projeleri geliştirerek daha çabuk ilerleyeceklerini söyleyerek bu fuarın açılmasında görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Şanlıurfa Anadolu Lisesi Öğrencilerince hazırlanan Projeleri tek tek gezen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci öğrencilerden yapmış oldukları projeler hakkında bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.