banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

ŞANDER Sıra Gecesi Müzik Grubu’ndan muhteşem gece

Altındağ Belediyesi’ne ait Hamamönü’ndeki Kabakçı Konağında gerçekleştirilen “Sıra Geceleri Kültürü Nedir?” başlıklı kültür ve sanat etkinliği yoğunu ilgi gördü.

Gecede Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu, sıra gecesi hakkında spot başlıklarla bilgiler aktardı, dernek tarafından kurulan ŞANDER Sıra Gecesi Müzik Grubu ise TRT ve Kültür Bakanlığı sanatçılarından Kenan Şele şefliğinde sıra gecelerinde icra edilen müziklerden muhteşem örnekler verdi.

Görkemli bir kutlamayla gerçekleşen sıra gecesini Şanlıurfalı sevdalısı namı değer Urfalı Zeyno olarak tanıdığımız TRT spikerlerinden pozitif enerjisi, asaleti ve kendisi gibi güzel hitabetiyle Zeynep Köşker sundu.

Ayrıca geceye katılan, 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Atilla Maraş, “Aney” şiiriyle katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Bu arada, ŞANDER, gecede katılanlara ücretsiz olarak Şanlıurfa’yı tanıtıcı broşür, gazete ve CD’ler dağıttı ve tadımlık da olsa sıra gecesinin olmazsa olmazı çiğköfte ikramında bulundu.

ŞANDER Başkanı Nimetoğlu, “Her şeyden önce Kabakçı Konağı gibi nezih mekanda etkinliğimizin yapılmasına vesile olan Ankara Altındağ Belediye Başkanı Sayın Veysel Tiryaki’ye ve geceye katılan Altındağ Belediye Başkan yardımcıları Yunus Keleş, Gökalp Yılmaz, Tuncay Temel, Gazeteci Reşat Kuşçuoğlu’na ve bu gecede bizleri yalnız bırakmayan derneğimizi onurlandıran bütün hemşerilerimize ve misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.” dedi.

Reşat KUÇŞUOĞLU/ANKARA

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.