banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

RUHA-DER’den Hasan El-Benna’yı anlama konferansı

Cumartesi günü saat 19:00’da DSİ Konferans Salonunda düzenlenecek Konferansa Ünlü düşünürleri davet ettiklerini belirten RUHA-DER Başkanı Murat Müjdeci; “Konferansımıza Genç Birikim Derneği Genel Başkanı Araştırmacı Yazar Ali Kaçar, Adıyaman Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hacı Duran ve Aslen Filistinli olan Ürdünlü Harran Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Huzeyfe El Hatib’in katılımları ile gerçekleştireceğiz. Tüm Şanlıurfalıları konferansımıza bekliyoruz” dedi.

 

Ortadoğu’daki İslam Baharını anlamak için Hasan El Benna’yı anlamak gerektiğini belirten RUHA-DER Başkanı Müjdeci; “Mısır’ın yetiştirmiş olduğu ender şahsiyetlerinden olan Üstat Şehid Hasan El Benna şahadetinin 64. yılına gelmiş olduğumuz bu zamanda aziz şehidimizi rahmet ile anıyoruz. Müslümanları hep aydınlatan ve bu uğurda canını bile hiçe sayan aziz şehidimiz Üstat Hasan El Benna bugün dahi onun hem hayatı hem eserleri yine Müslümanların hayatlarında aydınlatıcı özelliğini koruyor ve hep koruyacaktır. Ortadoğu’da sirayet eden İslam Baharını yine onu en iyi tanıyan bilim adamlarımızca Şanlıurfalılara anlatılacaktır. Bu önemli şahsiyeti tanımak isteyen herkesi bekliyoruz” diyerek tüm halkı konferansa davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.