banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Rektör Taşaltın: Özgüveni Yüksek Öğrenci Hedefliyoruz


Değişen ve gelişen dünyaya ayak uyduran öğrencilerle bu ülkenin kalkınacağını belirterek çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Rektör Taşaltın, öğrenci kulüplerinin bu anlamda önemli olduğunu vurguladı.
Öğrencilerden gelen tüm taleplere açık olduklarını söyleyen Taşaltın; “Kulüpler olarak daha fazla faaliyet yapın. Kulüplerimiz faaliyetlerini sadece konferanslarla veya gezilerle sınırlı tutmamalı. Yeni bir şeyler üretmeye çalışın, yeni fikirler üretin. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapar ve masraflarınızı karşılarız. Sizden de isteğimiz özgüveni yüksek öğrenciler olun” şeklinde konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Bürhan Akpunar, Prof. Dr. Ali Sarıışık ve Üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar’ın katılımıyla heyet önce öğrenciler tarafından hazırlanan hoşafı dağıttılar. Daha sonra stant açan öğrenci kulüplerini tek tek ziyaret ettiler.
Harran Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Kulüp Tanıtım Günleri etkinliği iki gün boyunca devam edecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.