banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Rektör Taşaltın'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı


Şehitleri Rahmetle, Gazileri Minnetle andığını dile getiren Rektör Taşaltın, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bundan 103 yıl önce 18 Mart 1915’de, Çanakkale'de; bayrağı uğruna, vatanı uğruna, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen bir milletin destansı mücadelesine ve zaferine tüm dünya şahitlik etti. Kahraman milletimizin destanlar yazarak kazandığı zafer, tarihimizin en önemli başarılarından biridir. Arkasına bakmadan düşman mevzilerine dalarak ölümsüzlük şerbetini içerek Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz milletimiz, Çanakkale Savaşında; vatan sevgisi, birlik ve beraberlik, cesaret, onurla yaşamanın örneğini göstermiştir. Çanakkale Savaşının üzerinden yüzyıllar geçse de bu necip millet, bu vatanın kara bağrında kefensiz yatan şehitlerimizi asla unutmayacak.
Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir direnişle düşmana dur diyen, Çanakkale Savaşı’nı destan yapan tüm kahramanlarımızı ve tüm aziz şehitlerimizi Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.