banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Rabia meydanı ilahilerle inledi VİDEO

Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinin yanı sıra ilçelerdeki Ramazan programları devam ediyor. İlçelerde ilahi dinletileri ve iftar buluşmaları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi dün akşam da Rabia Meydanı'nda binlerce vatandaşı tek çatı altında buluşturdu.
Grup Dergahın ilahi dinletileri ile Ramazan ayı maneviyatını yerinde hisseden vatandaşlar, duygulu anlar yaşadı.
Programa katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında Ramazan ayının paylaşma ve hoşgörü ayı olduğunu söyledi.
Şanlıurfa'nın her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde Ramazanın ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz. Ramazan iftar programlarımızla, Kur'an-ı Kerim tilavetleri, sohbet programları ile Ramazanın eski güzel kültürünü yaşatmaya çalışıyoruz. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için de gerekli yardımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bir kentin kimliğinin oluşabilmesi için birlik, beraberlik ve huzur ortamının tesis edilmesi gerekmektedir. Yerel yöneticiler olarak Şanlıurfa'nın tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte Şanlıurfalı hemşerilerimizin Ramazanı huzurlu ve güzel geçirebilmesi adına seferber olmuş durumdayız" dedi.

"MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİL, MİLLETİMİZE HİZMETKARIZ"
Şanlıurfa'nın 30 bin yerleşim yerinde hizmet atağı başlattıklarını da dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, "El birliği ile Şanlıurfa'mızı birlik ve beraberlik içerisinde kalkındırmak istiyoruz. Tüm ilçemizde başlatmış olduğumuz alt yapı atağını büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. Hamd olsun başlatmış olduğumuz yol atağı, yeşillendirme, tüm ilçelere semt pazarları ve büyük projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu Şanlıurfa'da yaşayan tüm vatandaşlarımızın kısmeti ve bereketidir. Onların hakkını korumak ve hizmet olarak göndermek boynumuzun borcudur. Şanlıurfa'yı ve vatandaşlarımızı seviyoruz. 7 gün 24 saat onların hizmetindeyiz. Hem sosyal, kültür, alt ve üst yapı ile büyük proje hizmetleriyle Şanlıurfa'yı bölgenin ve Türkiye'nin yıldızı yapacağız. Bu sevdayla hareket ediyor ve şehrimizi inşallah bu noktaya oturtacağız. Bir kardeşiniz olarak vermiş olduğunuz emaneti AK Parti'nin Ak Belediyeleri olarak Şanlıurfa'nın dört bir yanında yaşatmak istiyoruz. Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde yaşayan tüm Şanlıurfalara hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin memur personeli için düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak personelle birlikte iftar yemeği yedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.