banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Pokemon Go ilgili flaş karar: yasakladı



Güneydoğu Asya'da Malezya ile birlikte 15 ülkede Cumartesi günü resmen oynanmaya başlanan Pokemon Go, Malezya Federal İslami Danışma Konseyi tarafından Müslümanlarca kullanılmaması gerektiğini belirtti.

Güneydoğu Asya'da Malezya ile birlikte 15 ülkede Cumartesi günü resmen oynanmaya başlanan Pokemon Go, Malezya Federal İslami Danışma Konseyi tarafından Müslümanlarca kullanılmaması yönünde ikazda bulunuldu.

Federal İslami Danışma Konseyi Müftüsü Zulkifli Mohamad al-Bakri, konseyin web sayfasında yaptığı açıklamada "Federal İslami danışma Konseyi 1 Ağustos tarihinde yaptığı toplantıda tartışarak Pokemon Go ve Pokemon oyunlarının Müslümanlarca oynanmasına izin vermemeyi kararlaştırmıştır" denildi.

Pokemon Go ve Pekomon'un zararlı olduğunu, kişide iktidar hırsına neden olabileceği ve kumar alışkanlığını oluşturacağı belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.