banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

OYUNCAK MÜZESİ MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Karaköprü Belediyesi’nin özellikler çocuklar için ilçeye bir ilk olarak kazandırdığı Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi çocukların yoğun ilgisini görüyor. Şenevler mahallesinde bulunan müzeyi ziyaret eden minikler, geçmişten günümüze çeşit çeşit oyuncakları inceledi.

Nar Çiçeği Anaokulu ve Kreşi öğrencileri müzeyi gezerken, müzedeki geçmişten bugüne oyuncakları, çocuk oyunlarını ve malzemelerini incelediler. Minik öğrenciler daha sonra bahçedeki çizgi film karakterleri ve hayvan maketleriyle oynayarak eğlendiler.

Oyuncak müzesinde çok eğlendiklerini ifade eden çocuklar, burada güzel zaman geçirdiklerini ve birbirinden güzel oyuncaklar gördüklerini dile getirdiler.

Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 09.30-18.00 saatleri arasında çocukların ve vatandaşların ziyaretine açık olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.