banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Okulda fenalaşan öğretmen hayatını kaybetti

Viranşehir Tevfik Fikret Kurtcan İlk/Ortaokulu bünyesinde bulunan Ana sınıf öğretmeni olan Sultan Sarı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre 22 Kasım 2012 tarihinde sınıfta görevini yaparken aniden fenalaşan ana sınıfı öğretmeni Sultan Sarı Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edilen Sultan Sarı'nın durumu oldukça ciddi olduğundan Adana'ya sevk edidli. Bir süre burada tedavi gören Sarı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sultan Sarı'nın hayatını kaybetmesi başka beraber çalıştığı Tevfik Fikret Kurtcan İlk/Ortaokul idareci ve öğretmenlerini üzüntüye boğarken ailesi de bu ölümden dolayı sarsıldı. Okul Müdürü Burhan Öztemel'Öğretmenimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Taziye için Öğretmenimizin memleketi olan Osmaniye'ye idare ve öğretmen arkadaşlar olarak gittik. Çok üzgünüz ve mehumeye Allah'tan Rahmet diliyorum''dedi. Sultan Sarı 2012 Eylül ayında yapılan atamalar sonucunda Viranşehir Tevfik Fikret Kurtcan İlk/Ortaokul'na ana sınıfı öğretmeni olarak atanmıştı. Bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.