banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

MÜZİK MÜZESİNİN AÇILIŞINA TATLISES BEKLENİYOR‏

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba; "Açılışta Tatlıses’i de aralarında görmek istiyor" dedi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba,  “ Ben hemşerilerime buradan bir müjde de vermiş olayım. Eğer şartlar elverişli olursa 24-25 Eylül 2011 tarihlerinde açılışını yapmayı planladığımız Müzik Müzesinde İbrahim Tatlısesi de aramızda görmekten şeref duyarız.”dedi
Şanlıurfa Belediyesinin kentteki tarihin gün yüzüne çıkarılması adına çok önemli röleve ve restorasyon çalışmaları yaptığını hatırlatan Fakıbaba,  Harrankapı’da Doğu Surlarının Açığa Çıkarılması Projesi ve “Yasinin Kahvesi” olarak bilinen mekânın “Müzik Müzesi”ne dönüştürülmesi adına yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.
Geçmiş dönemlerde Urfa’nın yetiştirmiş olduğu birçok müzisyenin ve sanatçının mekânı olan “Yasinin Kahvesi”ne İbrahim Tatlıses’in isminin verilmesini bir Urfalı olarak önce kendisini çok mutlu ettiğini aktaran Fakıbaba, b u kararın alınmasında emeği geçen belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
Urfalılar hastalıkta da sağlıkta Tatlıses’in yanında
 İbrahim Tatlıses yalnızca Urfalıların değil Türkiye’nin bir gururu olduğunu vurgulayan Fakıbaba, Tatlıses’in isminin müzik müzesine verilmesinin yerinde alınmış bir karar olduğunu belirtti.
İbrahim Tatlıses ile sürekli görüşme halinde olduklarını anlatan Fakıbaba, Tatlıses’in sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini ve müzik müzesinin açılışında Tatlıses’i de aralarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.