banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Müftülük Personeline Göç Yönetimi semineri verildi

Şanlıurfa İl Göç İdaresi Müdürlüğü, kamu çalışanlarının göç alanındaki bilgilerini arttırmak, göç yönetimi anlamında bugüne kadar yapılanlar, mevcut göç yönetimi ve sosyal uyum konularında bilgilendirme yapmak amacıyla seminer düzenledi. 

Toplamda 110 Din Görevlisinin katıldığı seminerde, Uyum ve İletişim Çalışma Grup Başkanlığı Personellerinden Fatih Demir, göç yönetimi ile ilgili var olan yanlış algı ve bilgilerin giderilmesi amacıyla uygulanan politikaları anlattı.

Seminerde, “Göç Yönetimi” başlığı altında sınır dışı işlemleri, sınır güvenliği için alınan tedbirler, uygulanan vize politikaları, yaşanabilecek sosyal gerilim olaylarında alınacak önlemler ve gönüllü geri dönüş konular ele alındı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.