banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Mezuniyete Eşeği İle Gelince

Gazi Ortaokulu ve Lisesi'nin geleneksel mezunlar gecesi bu yıl da okulun bahçesinde yapıldı. Geceye Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in danışmanı Nevzat Bugenç, Gazi Lisesi Dernek Başkanı İbrahim Toru, Şanlıurfa Vakfı Başkanı Süleyman Gök ve çok sayıda mezun katıldı.

Yasin Bülte, eşeği ile gelince geceye katılanlar kahkahaya boğuldu. Yasin Bülte, "1980 yılında ben okula başladım, 1986 yılında bitirdim. 3 seneyi komple 6 yılda bitirdim. Hamallık yapıyordum, o yüzden derslerime çalışamıyordum. Bir hocam da dedi ki 'Eşeği getir okula, göreyim, o zaman seni sınıf geçireceğim'. Bende getirdim eşeğimi, okulun ikinci katında olan sınıfa koydum. Hocam da beni dersten geçirdi. Hocamın mekanı cennet olsun, onun anısına bu eşeği okula getirdim" dedi.

Mezunların buluştuğu gece kokteylle başladı. kokteylde ise misafirlere Hacı Bekir Sofrası tarafından Urfa’nın yöresel tatlarından olan lolaz ekmek, ağzı açık, ağzı yumuk ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.