banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Memitanlı aşiret derneği açıldı

Şanlıurfa bahçelievlerde bulunan Memitanlı Aladdin Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hadi Altun ve akrabalaları tarafından kurdelası kesildi ve dualar eşliginde açılış yapıldı.

Açılaşa davetler arasında Bezikiler Dernek Başkanı Ömer Kara, Ak Parti Merkez  ilçe Başkan Yardımcısı Ferudun Ekemen, Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Necmi Hekimoğlu İş adamı Memet Memitanlı, Kanal urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru ve çok sayıda ismini sayamadığım siyasi,bürokrasi ve iş adamları katıldı.

Açılışıştan sonra gelen misafirlere pasta ve kola ikram edildi. Memitanlı Aladdin Aşireti Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hadi Altun yaptığı açıklamada Mimitanlı Aladdin Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin amacı fakir fukaraya yardım etmektir. Biz bu amaçla yola çıktık.Derneğimizin kapısı her zaman herkese açıktır.Öncelikle derneğimizin açılışı güzel ve anlamlı bir güne gelmiştir. Bilindigi gibi bügün şanlıurfanın 11 nisan şanlıurfanın kurtuluş bayramı derneğimizin açılışı bugüne kısmet olmuş ve burada öncelikle Şanlıurfa hemşerilerimin 11 nisan kurtuluş bayramını kutluyorum. Derneğimizin açılaşına gelen akrabalarıma,dostlarıma ve dernek yönetimine çok teşekkür ediyorum dedi..

Memitanlı Aladdin Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi bu şekilde oluştu

BAŞKAN HADİ ALTUN

YÖNETİM KURULU

1 MEHMET YILMAZ

2 FUAT ALTUN

3 ALİ ALTUN

4 MEHMET MİMİTANLI

5 LATİF İNAL

6 BEKİR AVUR

7 FETHİ AKBIYIK

8 MAHMUT GÖK

Haber: Halil Kuş

Anahtar Kelimeler:
Memitanlı AşiretiDernek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.