banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Mehmet Sarmış'tan yeni bir kitap: GENÇ çıktı

 Şanlıurfa Elif Matbaasında birinci baskısı 2 Bin adet basılan kitap şanlıurfa'daki seçkin kitaplarda bulabilirsiniz. 

Yazar Mehmet Sarmış, 144 Sayfalık kitapta gençlerle sohbet etmeye ve dertleşmeye çalışıyor. Kitapta, düşünmek, kendini tanımak, hedef belirlemek, ahlak ve kişilik, aile ilişkileri, başarı, dünyayı anlamak, arkadaşlık, kız-erkek İlişkileri, iletişim, kitap okumak, çevre bilinci, zararlı alışkanlıklar, teknoloji kullanımı, mutluluk gibi gençlerle ilgili önemli konular var. Birçok bölümün sonunda, o konuyla ilgili kısa öyküler ve örnek kişilerin biyografileri yer alıyor.

GENÇ benim Beşinci kitabımdır diyen Sarmış; "Adından anlaşılacağı üzere kitap gençlere yönelik. Kız erkek bütün gençlere... Ortaokuldan üniversiteye kadar bütün gençlere; ama özellikle liseli gençlere hitap ediyor. Kitabı sadece gençlerin değil, anne, baba ve öğretmenlerin de okumasını isterim. Gençleri daha yakından tanısınlar ki ona göre davransınlar diye. Kitap yazmak ve yayınlamak yetmiyor. Bir de onu hedef kitleye ulaştırmak gerekiyor. Onun için kendi tanıtımımızı/reklamımızı kendimiz yapmak zorunda kalıyoruz. Dostlar, kitabın fiyatı 5 TL. Tek tek satma imkanım yok. Birkaç kitapçıya bırakacağım. Toplu olarak almak isteyenler olursa benimle irtibat kursunlar. Özellikle eğitim yöneticilerine, okul müdürlerine, öğretmenlere ve gençlere yönelik faaliyet gösteren resmi ve sivil kurum ve kuruluş mensuplarına duyurulur" dedi.

Mehmet Sarmış, GENÇ isimli kitap için ileride imza günü düzenlemeyi de planlıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.