banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

BEDİÜZZAMAN’NİN DAHA İYİ ANLAŞILMASI İÇİN...


Güzel ve hayırlı işlerde öncü bir neslin yetişebilmesi için Mavera İlim ve Kültür Derneği “İnsan Allah’ın Aynasıdır” Konferans düzenliyor. 25 Ekim Pazar günü saat 16:30’da gerçekleştirilecek olan “İnsan Allah’ın Aynasıdır” konferansına Mehmet Ede, Serhat Yıldız, Mahmut Aslan ve Murat Yavuz konuşmacı olarak katılacak.

Allah ispatlanır, Hz. Muhammed sav hakkında bilmedikleriniz, İslam'a bilimsel bakış... gibi konuların işleneceği konferans hakkında bilgiler veren Mavera İlim ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Serhat Yıldız, Mavera ilim ve kültür derneği işleyişi tamamen kendi bünyesindeki genç ve dinamik kadrosundan oluştuğunu belirterek, “her ehl-i sünnet çizgisindeki cemaat , meşrep ile ehl-i sünnet tarikatlarına karşı gönül muhabbeti içerisinde yoluna devam ekmektedir. Tüm bunlarla beraber, kendilerine sadece ve sadece Risale-i nurların ve Bediüzzaman Said Nursi’nin daha iyi anlaşılması ve anlatılmasını görev addetmiş olan bu gençlik Harekatının bu güne kadar süregelmiş hiçbir yapı ve oluşum ile bağdaştırılmaması; bu güne kadar takip ettikleri çizginin de bir gereğidir.” dedi.

BEDİÜZZAMAN’NİN DAHA İYİ ANLAŞILMASI VE TANITILMASI İÇİN
Mavera İlim ve Kültür Derneğinin Risale-i Nur Külliyatı ve müellifi Bediüzzaman Said Nursi’nin daha iyi anlaşılması ve tanıtılması için yapılacak her türlü ilmi ve kültürel faaliyette bulunduğunun altını çizen Yıldız,  Geçmişte Kur’an’a sarıldığımız dönemlerde hem İslam Âlemine hem de tüm dünyaya hak ve adaletle hükmeden bir medeniyete sahip olduk. Sorumluluğumuzu hatırlamak, gençlerimizde olan cevheri ortaya çıkarmak Allah ispatlanır olduğunu, Hz. Muhammed (SAV) hakkında bilmediklerinizi belirtmek ve İslam'a bilimsel bakış için bir konferans düzenliyoruz. Şair Nabi Kültür Merkezinde Pazar günü saat 16.30’da gerçekleşecek olan programımıza giriş ücretsiz olup bayanlara da yer ayrılmıştır. Ve vesile ile tüm halkımızı konferansımıza bekliyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.